bauturi calde
Gano
Bauturi
Calde
Sectiunea curenta: Cum devin partener Ganoderma Club?

Ganoderma Club este o comunitate a consumatorilor fideli de produse Gano. Toti partenerii Clubului beneficiaza de preturi preferentiale asa cum le gasiti specificate la http://ganodermaclub.com/preturi-membri.html.

Toate datele exacte si complete din buletinul (cartea) de identitate: Nume si Prenume, CNP, serie si nr, adresa postala din buletin (precum si adresa unde doriti sa se faca livrarea), numar cont bancar (cont IBAN in RON), , nume banca, telefon, adresa de e-mail. Contul bancar este necesar pentru ca firma ofera bonusuri pentru consumatorii fideli, bonusuri in bani care se transfera direct in contul dv. Toate datele sunt necesare completarii formularisticii pentru inregistrarea in sistemul informatic al companiei, dv putand sa va verificati istoricul comenzii pe internet, in orice moment doriti.

Aveti si optiunea sa deveniti partener ca si persoana juridica. In acest caz este nevoie sa ne transmiteti datele firmei dv.

Si in acelasi e-mail, va alegeti produsele pe care le doriti. O singura data, la prima dv comanda, compania va ofera o mapa cu pliante informative ce contin informatii despre companie si produse, mapa ce valoreaza 79 ron cu TVA inclus. La fiecare comanda ulterioara dv veti plati numai contravaloarea produselor comandate  + 11 ron taxe administrative + costul expeditiei. Aceasta este politica de functionare a companiei.

Veti primi produsele dupa procesarea datelor, in maxim 2-5 zile lucratoare, in functie de curierul ales. In rest, dv trebuie sa va bucurati de efectele benefice ale produselor promovate de Echipa Ganoderma Club!
suplimente nutritive
Gano Suplimente Nutritive
produse de igiena
Gano
Produse
de Igiena
 
 
 
 
 
 
 
Produsele Gano Excel sunt suplimente alimentare.
© 2009 Ganoderma Club. Toate drepturile rezervate.
Web design & optimizare site - SANNET.