bauturi calde
Gano
Bauturi
Calde
1. Care sunt elementele active?
Cercetătorii au stabilit faptul că polizaharidele solubile în apă sunt cele mai active elemente descoperite în Ganoderma Lucidum și au efecte anti-tumorale, de modulare a imunității și de scădere a tensiunii arteriale.
Triterpenelele, denumite și acizi ganoderici, sunt alte elemente active. Studiile au arătat că acizii ganoderici ajută la construirea unei protecții împotriva alergiilor blocând eliberarea de histamine, îmbunătățind utilizarea oxigenului și îmbunătățind funcțiile ficatului.

2. Există efecte secundare?
Nu. Conform literaturii de specialitate, Ganoderma Lucidum este clasificată drept o plantă superioară. Se spune că plantele superioare nu sunt toxice și pot fi consumate în cantități mari și pentru o lungă perioadă de timp, fără a se înregistra efecte secundare.
După 2000 de ani, în literatura disponibilă și în studiile clinice, nu s-au raportat încă efecte secundare. Totuși, persoanele mai sensibile pot prezenta anumite simptome de dezintoxicare, cum ar fi unele dereglări digestive ușoare, amețeli, dureri ale oaselor și erupții cutanate în timpul perioadei inițiale de administrare. Aceasta reprezintă excreția materiilor toxice acumulate din alimentele moderne și activităților energice ale metabolismului. Toate acestea sunt semne normale de recuperare și indică faptul că efectele medicale ale Ganoderma Lucidum funcționează foarte bine.

3. Pot lua Ganoderma Lucidum cu alte medicamente?
Da. Ganoderma Lucidum este un supliment alimentar natural și în cei 2000 de ani de studiu nu au fost raportate nici un fel de contraindicații. Totuși, toate produsele de modulare a imunității, ca de exemplu Ganoderma Lucidum, trebuie administrate cu grijă la pacienții supuși unor transplanturi de organe și la cei care utilizează medicamente imunosupresive.

Este indicat să consultați un medic calificat (de preferință cineva cu experiență în domeniul medicinii alternative) înainte de a consuma orice fel de suplimente alimentare.

4. Cât de repede se vor vedea rezultatele administrării de Ganoderma Lucidum?
Rezultatele variază de la persoană la persoană. Anumite persoane pot remarca o ameliorare semnificativă a stării lor generale după administrarea continuă timp de două (2) luni a Ganoderma Lucidum.

5. Este indicată Ganoderma Lucidum pentru toate categoriile de vârstă?
Da. Ganoderma Lucidum este un supliment alimentar, indicat pentru toate categoriile de vârstă, inclusiv pentru copii și femei însărcinate.

Totuși, ca o măsură suplimentară de siguranță, vă recomandăm să consultați un medic calificat când luați orice tip de supliment alimentar.

6. Când se poate administra Ganoderma Lucidum?
Este cel mai bine să luați Ganoderma Lucidum dimineața, pe stomacul gol. Este indicat să consumați multă apă pentru a intensifica efectele Ganoderma Lucidum, ajutând organismul să elimine resturile toxice.

7. Trebuie să luăm Ganoderma Lucidum numai când suntem bolnavi?
Nu. Ganoderma Lucidum poate fi luată în orice moment. Principalul beneficiu al Ganoderma Lucidum este capacitatea acesteia de a ajuta și de a structura sistemul imunitar. Așadar, Ganoderma Lucidum este benefică chiar și pentru persoanele sănătoase.

8. Suplimentar față de utilizarea produselor Ganoderma Lucidum, cum pot ameliora starea mea de sănătate?
Medicii nutriționiști recomandă următoarele soluții:
 • Evitarea alimentelor tratate;
 • Consumarea unui amestec sănătos de alimente naturale pentru fiecare categorie pentru a menține echilibrul nutrițional; Includerea în alimentația dumneavoastră a tuturor tipurilor de legume, în special a celor ce conțin cozi și rădăcini;
 • Consumați multă apă; Încercați să consumați zilnic 8 pahare de apă; Preveniți astfel dezhidratareacelulară și intensificarea funcțiilor metabolice pentru eliminarea resturilor toxice.

9. Care sunt diferențele dintre Ganoderma Lucidum și celelalte ciuperci?
Ciupercile de genul Shiitake și Maitake au aceleași proprietăți de stimulare imunitară. Ganoderma Lucidum are cea mai lungă istorie și este recunoscută ca fiind eficientă în tratarea celei mai mari game de condiții de sănătate.

10. Care sunt toate beneficiile Ganoderma Lucidum?
Lista următoare a fost publicată într-un articol intitulat Ciupercile medicinale: proprietățile terapeutice și utilizarea actuală, evidențiind în principal tratamentele de cancer de la Centrul de cercetare din Marea Britanie.

Lista – efectele farmacologice ale extractelor de Ganoderma Lucidum în vivo și vivo

 • Analgezic
 • Acțiune anti-alergică
 • Eficientă în prevenirea bronșitei
 • Antiinflamator
 • Acțiune anti-tumorală
 • Antioxidant eliminând radicalii liberi de hidroxil
 • Activitate antivirală prin producerea de interferon
 • Scade tensiunea arterială
 • Imunizare generală
 • Acțiune anti HIV in vitro și vivo
suplimente nutritive
Gano Suplimente Nutritive
produse de igiena
Gano
Produse
de Igiena
Preturi speciale pentru membri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Produsele Gano Excel sunt suplimente alimentare.
© 2009 Ganoderma Club. Toate drepturile rezervate.
Web design & optimizare site - SANNET.